Jobbe i Zynk

Ønsker du å utvikle din analyse- og rådgivings­kompetanse gjennom å jobbe med noen av Norges største selskaper, mest krevende utfordringer og noen av bransjens mest erfarne rådgivere?

I Zynk skal alle bidra til å

  • Skape verdier for kunden og samfunnet, samtidig som vi skaper et godt arbeidsmiljø for alle ansatte i Zynk.  
  • Etterleve verdiene dedikert og mulighetsorientert - både overfor kunder og kolleger.  
  • Opprettholde høy etisk og faglig integritet, og alltid etterstrebe faglig utvikling.  
  • Levere høy kvalitet til rett tid.  

Kontakt

Guri Størvold

Daglig leder og Partner

Zynk er et strategisk rådgivningsmiljø. Vi hjelper ledere å skape positiv endring i selskapet de leder og samfunnet vi lever i.     

Hos oss møter du en hyggelig gjeng med dyktige og dedikerte rådgivere med bakgrunn fra politikk, næringsliv, media og organisasjonsliv. 

Sammen med kundene løser våre rådgivere komplekse utfordringer, ser muligheter og skaper resultater gjennom lang erfaring og dyp innsikt. Vi gir råd innen ledelse og endring, krise og beredskap, media, posisjonering, samfunns- og myndighetsdialog, innsikt og analyse og selskapskommunikasjon

Betrodde rådgivere

Felles for våre ansatte er at vi har en god samfunns- og forretningsforståelse, dyp bransjeinnsikt i bransjene vi jobber med, vi har en analytisk tilnærming, gode samarbeidsevner og vi vet hvordan man skal kommunisere for å få gjennomslag for sin sak.

Kjenner du deg igjen? Ta kontakt! Vi er alltid på jakt etter flinke folk med relevant spisskompetanse, høy arbeidskapasitet og god dømmekraft. 

Se vår LinkedIn-profil for utlysninger av nye stillinger.