Personvern og kapsler

Denne personvernerklæringen gjelder Zynks behandling av informasjonskapsler på våre nettsider.

Når du melder deg på et av våre arrangement eller nyhetsbrev ber vi om dine kontaktopplysninger i form av navn, telefonnummer, selskap, og e-post adresse.

Vi registrerer informasjonen du gir oss, og bruker informasjonen kun i forbindelse med arrangementene våre (f.eks. til å invitere deg til andre arrangementer vi arrangerer eller for å sende ut påminnelse om et seminar du har meldt deg på) og til utsendelser av nyhetsbrev.

Alle opplysninger behandles konfidensielt, og gis aldri videre til f.eks. samarbeidspartnere.

Ved bruk våre tjenester samtykker du til at vi benytter informasjonen på måten som er forklart over.

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Kontakt ces@zynk.no dersom du ønsker å få tilsendt personopplysningene dine via e-mail.

Vi har også informasjonskapsler på nettsidene våre. Formålet med å samle inn data fra informasjonskapsler er å få innsikt om brukerinteraksjoner på vår nettside. Dette innebærer å telle antall besøkende, skille mellom ulike besøkende, huske tidligere besøk fra samme enhet, bestemme start og slutt på et besøk (en sesjon), indikere hvor (på område- eller landsnivå) besøkende kommer fra, og å beskytte nettsidens sikkerhet.