NYHET
Event

Zynk rekrutterer talent fra Stortinget

Zynk ansetter talentet Andrea Tviberg Mohn-Olsen (28).

Guri Størvold

Daglig leder og Partner

Arrangement

Andrea Tviberg Mohn-Olsen blir rådgiver i Zynk. Hun kommer fra stillingen som assisterende pressesjef i Høyre og rådgiver for energi– og miljøkomiteen.

- Etterspørselen er skyhøy etter politisk analyse og rådgivning på vår tids største spørsmål, særlig på klimafeltet og innenfor grønn energi og industri. Andrea kan politikk og dette feltet svært godt, og er et ungt talent som vi og kundene vil lære mye av, sier Guri Størvold, partner og daglig leder i Zynk.

Andrea har jobbet med strategisk kommunikasjon for Høyre i over tre år og har også jobbet som blant annet reporter i TV 2 i fire år.

- Andrea har svært relevant erfaring som kundene våre trenger i en tid hvor rammebetingelser endres og næringspolitikken er i støpeskjeen, sier Størvold.

Andrea skal ha foreldrepermisjon før hun starter i i Zynk etter sommeren.

- Jeg gleder meg til å begynne. Zynk er et utrolig spennende byrå, med et sterkt fagmiljø, de flinkeste rådgiverne og en sterk kundeliste. De har også en spiss på klima, energi og grønn industri, som er et felt jeg virkelig brenner for. Her kommer jeg nok til å trives, sier Mohn-Olsen før hun legger til:

- Og så synes jeg det er skikkelig kult at Zynk og Guri ønsker å satse på en som er høygravid og snart skal ut i permisjon. Det er ingen selvfølge, selv i et av verdens mest likestilte land.

Zynk teller med dette totalt 19 rådgivere og partnere.