NYHET
Event

Zynk rekrutterer fra Storm og regjeringen

Zynk fortsetter rekrutteringen og har ansatt to rådgivere med tung erfaring fra media, politikk og organisasjonsliv. Frank Lynum kommer fra Storm Communication og har 15 år bak seg som næringslivsjournalist i Aftenposten/A-magasinet. Vegard Einan har erfaring som valgt leder i arbeidstakerorganisasjonen Parat og som statssekretær i Arbeids – og sosialdepartementet frem til regjeringsskiftet.
No items found.

Arrangement

- Vi er veldig fornøyde med å bygge ut Zynk-teamet med rådgivere med lang erfaring fra næringslivsjournalistikk, ledelse og politikk. Vi satser, vokser og leter etter rådgivere som forstår topplederperspektivet og har erfaring som strategiske rådgivere for ledere. Våre rådgivere må kunne gå inn og løse komplekse utfordringer for kundene, enten det gjelder endring og transformasjon, kriser eller knyttet til rammebetingelser for virksomheten, sier daglig leder og partner i Zynk, Guri Størvold.

Frank Lynum melder før nyttår overgang fra Storm Communication, hvor han de siste to årene har jobbet med strategisk kommunikasjon, innholdsproduksjon og kriseberedskap. I Zynk kommer han til å bistå næringslivskunder med strategi, posisjonering, historiefortelling og strategisk innhold.

Jeg valgte å gå til Zynk fordi de har de beste folka som løser de mest spennende oppdragene for de viktigste kundene i landet
Frank Lynum

- Jeg valgte å gå til Zynk fordi de har de beste folka som løser de mest spennende oppdragene for de viktigste kundene i landet. Zynk er eneren på selskapskommunikasjon, og har vært og er i førersetet med å forme dette fagfeltet i Norge. Jeg har stor respekt for det gjengen i Zynk har fått til, og gleder meg stort til å være med på å skape enda mer i årene som kommer ved å bruke min erfaring fra konsulentbransjen, mediene, økonomi og næringsliv til å gi kundene de beste rådene, sier Frank Lynum.

Lynum legger til at han ikke ønsket seg bort fra Storm, men at han bare måtte gripe muligheten da han fikk tilbud om å starte i Zynk.

Vegard Einan har bred erfaring fra arbeidslivsfeltet fra både arbeidstakersiden og regjeringen, og har også en master fra BI i bl.a. strategisk ledelse. De siste årene har Einan vært sentral i håndteringen av NAV-saken og regjeringens koronahåndtering. Einan vil i Zynk særlig jobbe med leder – og endringskommunikasjon og samfunns – og myndighetskontakt.

- Jeg ser frem til å bruke min bakgrunn og innsikt som mangeårig valgt leder i en av Norges ledende arbeidstakerorganisasjoner og erfaringen som statssekretær til å bistå Zynks kunder med å gjennomføre endringsprosesser, implementere strategi og sikre konkurransekraftige rammebetingelser, sier Einan. Jeg har selv vært kunde av Zynk og erfart verdien selskapet kan tilføre kundene. Derfor ser jeg frem til å bidra med det samme, nå som en del av Zynk-teamet.

Zynk vil med disse rekrutteringene telle 20 ansatte.

Foto: Ilja Hendel