NYHET
Event

Zynk kraftsamler rundt energi og grønn industri

Zynk har rekruttert Gunnar Romsaas, som har 16 års erfaring fra kommunikasjon i Statnett. Romsaas tilfører tung erfaring og kompetanse om kraftmarkedet og vil blant annet jobbe med Zynks mange kunder innen energi og grønn industri.
No items found.

Arrangement

- Zynks formål er å hjelpe ledere skape positiv endring i samfunnet og virksomheten de leder. Klimautfordringene og omleggingen av energisystemene representerer store utfordringer, men også muligheter for energinasjonen Norge. Tilgangen på kraft og nett er avgjørende for å lykkes med omstillingen, sier daglig leder og partner i Zynk AS, Guri Størvold.

Romsaas har i Statnett blant annet hatt ansvar for selskapskommunikasjon, employer branding, internkommunikasjon, mediehåndtering og kriseberedskap, og håndtert krevende saker som utbygging av høyspentlinjer og utenlandskabler. Romsaas har en executive master i energiledelse fra ESCP Europe, IFP og BI og en master i organisasjonskommunikasjon fra Bournemouth University.

- I Zynk har vi et sterkt team som gir kundene våre innen energi og grønn industri den beste rådgivningen basert på dyp bransjekunnskap og bred kommunikasjonsfaglig erfaring med et tydelig topplederperspektiv, sier Størvold.

Fra 1. desember er Romsaas på plass som seniorrådgiver i Zynk, hvor han vil jobbe med flere kunder innenfor fornybar energi og grønn industri.

I Zynk får jeg jobbe med et team av de beste rådgiverne bransjen har å by på, og med temaer jeg brenner for, der omstilling til fornybarsamfunnet og utviklingen av nye grønne verdikjeder er både stort og viktig.

Gunnar Romsaas

I Zynk får jeg jobbe med et team av de beste rådgiverne bransjen har å by på, og med temaer jeg brenner for, der omstilling til fornybarsamfunnet og utviklingen av nye grønne verdikjeder er både stort og viktig.
Gunnar Romsaas

- I Zynk får jeg jobbe med et team av de beste rådgiverne bransjen har å by på, og med temaer jeg brenner for, der omstilling til fornybarsamfunnet og utviklingen av nye grønne verdikjeder er både stort og viktig. Samfunnet er i omstilling. Skal vi lykkes med en grønn omstilling, må vi benytte miksen av kommunikasjonsverktøy på en klok og strategisk bevisst måte. Zynk er rigget for denne oppgaven. Dette er derfor en reise jeg ser fram til å være med på, sier Gunnar Romsaas.

Zynk jobber med kunder innen både olje og gass, fornybar energi og grønne verdikjeder knyttet til havvind, hydrogen, ammoniakk, CCS og batterier, og har med denne rekrutteringen passert 20 ansatte.