NYHET
Event

Vegard Storbråten Øye går fra DNX til Zynk

Zynk fortsetter å styrke byråets kompetanse og erfaring fra næringslivsjournalistikk og historiefortelling, og henter innholdssjef Vegard Storbråten Øye (30) fra DNX.
No items found.

Arrangement

- Kundene etterspør rådgivere som både skjønner næringslivet og evner å formidle komplekse budskap og historier på en engasjerende måte. De ønsker i tillegg at vi følger dem hele veien fra strategi til gjennomføring. Vegard har både et strategisk hode og solid gjennomføringskraft. Han har dermed akkurat det våre kunder ønsker, nemlig kapasitet og kompetanse til å levendegjøre strategiske budskap, sier daglig leder Guri Størvold i Zynk.

Måtte gripe muligheten

Øye kommer fra stillingen som innholdssjef i DNX – Dagens Næringslivs kommersielle innholdsbyrå. Han har tidligere jobbet som journalist i alt fra Romerikes Blad til VG og D2, i tillegg til å ha drevet eget innholdsbyrå og vært nyhetsredaktør og ansvarlig redaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad. Den 15. februar begynner han som seniorrådgiver i Zynk.

- Jeg hadde ingen planer om å forlate DN og DNX, men da Zynk ringte var jeg ikke i tvil: denne muligheten måtte jeg bare gripe, sier Vegard Storbråten Øye.

- Zynk er et av Norges ledende rådgivningsmiljøer, hvor jeg får jobbe med noen av de mest erfarne fagfolkene i bransjen. Nå gleder jeg meg til å bidra til å løse komplekse utfordringer for noen av de viktigste kundene i landet gjennom rådgivning, historiefortelling og engasjerende innhold, sier Øye.

- Jeg ser frem til å bruke erfaringene som journalist, redaktør og innholdssjef på redaksjonell og kommersiell side til å utvikle og utfordre kundene, legger han til.

Samarbeide med de beste

Vegard Storbråten Øye vil inngå i et styrket medie- og historiefortellingssteam i Zynk, sammen med seniorrådgiver Frank Lynum som har mange års erfaring fra Aftenposten og Schibsted-systemet. Lynum startet i Zynk ved nyttår. Partner Marte Ramuz Eriksen, som har 15 års erfaring som finansjournalist i DN og Finansavisen, leder teamet.

- Det ligger enorm strategisk kraft i godt innhold og solid historiefortelling. Vegard kjenner både den redaksjonelle og den kommersielle mediehverdagen, og han har vist seg å gi svært gode råd til kunder som står overfor komplekse oppgaver, sier Eriksen.

Jeg ser frem til å bruke erfaringene som journalist, redaktør og innholdssjef på redaksjonell og kommersiell side til å utvikle og utfordre kundene
Vegard Storbråten Øye

Zynk skal fortsatt jobbe strategisk og analytisk, men kundene har i stadig større grad behov for at vi bistår dem hele veien ut til gjennomføring.

- Vi tror på å samarbeide med de beste, og vil derfor i enda større grad fremover være med å bruke det svært gode økosystemet av byråer og innholdsprodusenter som finnes allerede. Som innholdssjef i DNX har Vegard fått et stort nettverk i denne bransjen, og vil kunne bidra til at kundene våre kan kommunisere mer effektivt og enda mer målrettet, sier hun.

Når Vegard Storbråten Øye er på plass, teller Zynk 17 rådgivere. I tillegg vil de tidligere statssekretærene Saliba Andreas Korkunc og Vegard Einan starte som seniorrådgivere i løpet av våren – etter endt karantene.

Kontaktinformasjon:

  • Vegard Storbråten Øye mob. 99 25 46 51
  • Guri Størvold: mob. 915 50 596
  • Marte Ramuz Eriksen: mob. 952 21 425

Les saken i KOM 24 her.